French Linen

May 22, 2013

Twins/Dvojčka

...zato, ker sem naredila dva enaka albuma, le razporeditev papirja (kar se tiče barv in vzorcev) v notranjosti ju malenkost loči:)















Merita 20 x 23cm in v vsakega gre 20 fotografij. Ogromno je bilo lepljenja, maskiranja in senčenja.

 





















Za osnovo platnic sem uporabila debelo lepenko (skoraj 3mm), da zdrži vsebino, ki je v notranjosti...Prelepila sem jih z natur blagom za vezavo knjig, rjavim papirjem s teksturo platna in nazadnje z dizajnerskim papirjem. Etiketo sem 'postavila' na sredino, da ne izgledata kot rokovnik...
































Naročnica si je želela, da bi bilo vse skupaj bolj preprosto, zato sem se odločila za waterfall tehniko, ki se mi zdi super za preproste albume z željo po večji količini fotografij. Tutorial si lahko pogledate tukaj.




Ker bo v albumih 10 pokončnih in 10 ležečih fotografij, sem se odločila, da izdelam še osrednji del za 4 pokončne fotografije, saj bi bilo sicer vse skupaj zelo neproporcialno. Kljub temu, da je osrednji del prilepljen, sem dodala še konopljino vrvico, ki sem jo na zunanji strani zaključila z lesenima perlama. Perle so pobarvane z mešanico akrila in metalne konture za steklo, ki skupaj ustvarita lep svetleč efekt.




















Beli, osenčeni kartočki služijo kot podlaga za fotografije, saj bel rob ustvari dodatno globino in tako fotografije bolj izstopajo.

Hvala za obisk! Moyca
Hvala za obisk in komentarje!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...