French Linen

September 10, 2013

Wedding Anniversary Album/Album za obletnico poroke

Album je bil naročen kot darilo za deseto obletnico poroke...darilo žene možu:) Želje so bile: vintage, veliko čipk, rožice, ne preveč žive barve, čim več fotografij in škatla...seveda pa mi je bila prepuščena vsa svoboda pri ustvarjanju:)
Velik je 27,5 x 24cm in debel nekaj več ko 4cm. Notri mi je uspelo spraviti kar 41 fotografij in 7 citatov, ter en citat na naslovno stran. Vsak 'list' je podaljšan in tako sem dobila dodatni strani...vseh skupaj je 24.
Materiali, ki sem jih uporabila: lepenka, platno za vezavo knjig, papir, foto karton, čipke, čipkasti prtički, rožice iz papirja, bela akrilna barva, medij za razpoke, distress ink...
Kljub napornemu delu mi je bilo v veliko veselje in užitek:)






Hvala za obisk! Moyca

20 comments:

  1. WaaaaaaaaaaaaU
    Fantastičen je: čudovitih barv, krasno sestavljen z lepimi detajli ... :-))

    ReplyDelete
  2. OOOoooooooo, najlepši! Prav zares - meni en najlepših albumov kar sem jih videla! Krasne barve, odlično skombinirane z dodatki, ki jih je ravno prav...

    Ahhhh...čista popolnost!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj Amikadeja:)) Kakšen lep kompliment:)) Hvala!

      Delete
  3. To je pa tako nekaj preeeeeeečudovitega...waaau!!!
    Zelo lepo si naredila postavitev slik in opremila s tekstom. Tudi barva mi je zelo všeč.
    Lp Danica

    ReplyDelete
  4. Mojca to je pa čisto noro; fantastiče je in izdelan do potankosti. Kar ne morem se ga nagledat...:):):)
    Kje dobiš platno za vezavo knjig?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helena, hvala!:) Platno kupim v papirografiki oziroma se reče Europapier...to je trgovina v Ljubljani, malo naprej od BTC-ja na Leskoškovi ulici, nasproti vojašnice Franc Rozman Stane...oni prodajajo papir v velikih polah, malo ceneje in vse za vezavo knjig in diplomskih nalog.

      Delete
  5. Mojca to je mojstrovina,
    kako lep spomin
    navdušena sem-všeč mi je tudi barva, bravo
    lp Tamara

    ReplyDelete
  6. Eto, dobil ga je moj mož za najin 10. obletnico v dar -ker nisva imela spodobnega poročnega albuma - po vseh teh letih. In je bil prav ganjen ... Želela sem darilo, ki bi lahko presevalo emocije in nežnost, ki naju je povezala. Ker naju Mojca dobro pozna, je to prav precizno ujela v svojem delu.

    Album je presežek v vseh pogledih, v živo so detaili še bolj dodelani, predvsem pa so zelo povprečne slike, ki so jih posneli moji prijatelji in sorodniki, postale težek art.


    Mojca, hvala.

    ReplyDelete
  7. Waaawwww... čudovit album!!!
    LP, Barbara GR

    ReplyDelete
  8. Mojca, hvala za prelep komentar. Tudi jaz sem si že ogledovala tvoje stvari in so prečudovite. Pozdravček M.

    ReplyDelete
  9. Vau Mojca, čudovit album...spomini, ki nikoli ne zbledijo! Verjamem tudi dobitnici, da je v živo še lepši, čeprav že na slikah izžareva tvojo ustvarjalnost...super! Všeč sta mi tudi zloženki za dečka in deklico v novejših objavah...
    Lp

    ReplyDelete
  10. Mojca, včeraj sem našla tvoj blog in obsedela pred računalnikom - neverjetno čudovite stvari nastajajo v tvojh rokah! Se veselim tvojih objav! In hvala, ker si postala moja spremljevalka :)
    Lp, Maja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Maja!!:)) Trenutno bolj malo delam...ustvarjalna kriza in druge obveznosti...ko si zrihtam atelje pa spet po starem:)

      Delete

Hvala za obisk in komentarje!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...